selidbe beograd

Selidbe za teretane

SELIDBA TERETANE U BEOGRADU

Agencija Tip-Top Selidbe Beograd je najprofesionalnija agencija za selidbe teretana u Beogradu i okolini. Uradili smo mnoge selidbe teretana i dobili smo veoma dobre preporuke od klijenata. Imamo najbolje obučene radnike za demontažu i montažu opreme za teretanu. Selidbe teretana radimo bez obzira da li ste vlasnik teretane koji želi da se preseli na drugu lokaciju ili želite da postavite ili preselite sopstvenu kućnu teretanu.

Kontaktirajte nas za besplatnu procenu selidbe teretana u Beogradu i okolini i napravićete pravi izbor!

Kako izgleda selidba teretane u Beogradu

Pružamo sve usluge selidbe teretana, od pripreme, organizacije i pakovanja, do postavljanja na novoj lokaciji. Naš tim za selidbe teretana ima veliko iskustvo i zna kako da spakuje, zaštiti i transportuje opremu za teretane i može da obezbedi odgovarajuća rešenja za prevazilaženje bilo koje prepreke.

Selidba tegova iz teretane

Kada se radi selidba tegova iz teretane, ne treba zaboraviti da se proveri da li je kutija u koju su spakovani dovoljno jaka da izdrži težinu. Umesto većih kutija, za pakovanje tegova za selidbu teretane treba koristiti manje kutije jer to obezbeđuje lakše iznošenje i veću bezbednost. Tegove, pri selidbi teretane, je najbolje pakovati u plastične kutije, a same tegove umotati papirom za pakovanje ili folijom, kak0o bi se izbeglo pomeranje i sudaranje jednih sa drugima.

Selidba traka za trčanje

Pre selidbe neophodno je pripremiti traku za trčanje. Postavite nagib na nulu, isključite traku za trčanje i isključite je iz zida. Zategnite sve pokretne delove i na kraju umotajte celu traku za trčanje ćebetom ili drugim materijalom za zaštitu, ako je sami pripremate za selidbu. Nakon pripreme, radnici agencije Tip-Top Selidbe Beograd će preuzeti iznošenje, utovar i transport trake za trčanej na novu lokaciju.

Slidba ostalih mašina iz teretane

Kao i za selidbu traka za trčanje, i za selidbu drugih elektronskih mašina u teretani važi isto. Potrebno je isključiti mašine i odložite sve kablove na bezbedno mesto. Mašine je neophodno dobro zaštititi materijalima za pakovanje, a tek onda stručno izneti i preseliti.

Ako tražite profesionalnu agenciju za selidbe koja će vam pomoći u selidbi teretaneTip-Top Selidbe Beograd je vaš izbor od poverenja. Svi imamo veliko iskustvo u selidbi teretana. Kontaktirajte nas sada da biste saznali više i dobili ponudu o uslugama selidbe vaše teretane.

Povoljna cena

Sigurni smo da ćemo Vam dati najbolju cenu selidbe

Garancija

Snosimo punu odgovornost za sve što se desi u toku selidbe

Brzo završen posao

Poštujemo vaše vreme i zbog toga sve radimo u dogovoreniom roku

Kvalitetno odrađen posao

Činjenica da dajemo garanciju da će sve biti kako treba govori više nego 1000 reči

Besplatna procena

Pozovite nas na +381 65 927 6200 ili popunite formu ispod i potpuno besplatno ćemo proceniti i dati Vam jasnu cenu poslao kao i vreme za koje bi bilo gotovo

Kontakt

Pozovite nas već danas!

Telefon

+381 65 927 6200

E-mail

slavkodraskovic623@gmail.com