selidbe beograd

SELIDBA NAMEŠTAJA

Selidba nameštaja može biti jedan od izazovnijih aspekata preseljenja u novi dom. Možda možemo dati neke od korisnih saveta iz iskustava selidbe koji će vam pomoći da se efikasno pozabavite pakovanjem nameštaja.

Izvršite merenje u starom i novom domu

Pre nego što preselite bilo koji nameštaj, izmerite vrata, hodnike i stepeništa kako u vašem sadašnjem tako i u novom domu kako biste bili sigurni da će vaš nameštaj stati. Ovo će vam pomoći da izbegnete bilo kakva iznenađenja tokom dana selidbe.

Napravite skicu rasporeda nameštaja u novom domu

Skicirajte raspored vašeg novog doma i isplanirajte gde će svaki komad nameštaja ići. Ovo će vam pomoći da odredite koje predmete treba uneti u koju prostoriju i gde ih treba postaviti, čineći proces selidbe lakšim i bržim.

Demontaža nameštaja

Ako je moguće, rastavite velike predmete nameštaja kao što su okviri kreveta, stolovi i police za knjige. Ovo će olakšati pakovanje i transport, kao i manevrisanje kroz uske prostore poput stepeništa i hodnika.

Mi smo tu da eliminešemo sav stres oko selidbe. Nećete ni osetiti selidbu.

Zaštitite nameštaj za selidbu

Koristite ćebad, foliju sa mehurićima ili jastučiće za nameštaj da biste zaštitili svoj nameštaj od ogrebotina i oštećenja tokom transporta. Umotajte lomljive predmete u foliju i pričvrstite ih trakom.

Zatražite našu pomoć za selidbu nameštaja

Selidba teškog nameštaja je mnogo lakša ukoliko je rade profesionalci. Korišćenjem ispravne tehnike podizanja i nošenja nameštaja, uz korišćenje specijalnih alata, naši iskusni radnici mogu proces selidbe nameštaja učiniti jednostavnijim i bržim.

Bezbedan transport nameštaja

Naša vozila za selidbe omogućavaju pričvršćivanje i fiksiranje nameštaja unutar tovarng dela, kako bi se osigurao njegov bezbedan transport i selidba u celosti. Zato je naše angažovanje u iznošenju, utovaru, transportu, istovaru i unošenju nameštaja na novoj lokaciji od veoma velikog značaja. Naši profesionalni radnici za selidbe će vašim nameštajem rukovati na pravilan način, čineći da on neoštećen stigne na odredište.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *