o nama i naše usluge

Selidbe mg

Pružamo usluge prevoza, skladištenja, nošenja, pakovanja, montaže/demontaže na teritoriji Beograda. Ako želite da se preselite u Beogradu ili iz Beograda na pravom ste mestu. Naš osnovni cilj je da vaše iskustvo selidbe bude pozitivno od trenutka kada rezervišete selidbu i dogovorimo sve detalje do trenutka kada premestimo poslednju stvar iz našeg vozila u vaš odabrani prostor. Svoje saradnike smo selektovali vrlo pažljivo i napravili smo tim koji može da odgovori svim vašim zahtevima i pruži vam kompletnu uslugu.
Garantujemo kvalitet usluge jer znamo da smo majstori svog zanata. Sa nama su vaše stvari u sigurnim rukama. Poseban akcenat stavljamo na očuvanje vaših stvari i bezbednost pri transportu.

Zašto baš mi? 

Zato što mi imamo optimalno rešenje za sve vaše nedoumice i probleme oko selidbe. Selidbe „MG“ mogu za vas u kratkom roku organizovati preseljenje bilo da vam je potrebna selidba kombijem ili selidba kamionom. 
Svaki dan na raspolaganju vam stoje obučeni radnici i zaštita za vaše stvari – pucketava i streč folija kao i karton za zaštititu.

Usluge

1. Kombi selidbe 

Kombi selidbe u potpunosti prilagođene i fizičkim licima i poslovnim subjektima. Najčešće sprovedene po sistemu „ključ u ruke“. Modernom i popularnom konceptu koji smo usvojili i razvili našim bogatim iskustvom.

2. Selidbe kamionom

U našem voznom parku se nalaze kamioni koji su posebno opremljeni za usluge selidbi. Potražnja za selidbe kamionom je velika zato što je to dobro rešenje za selidbu velikog stana ili firme.


3. Ključ u ruke 

Svaka faza je u potpunosti prilagođena vašim potrebama jer obraćamo pažnju na detalje. Vaša briga je naša briga. Svi procesi u toku selidbe su individualizovani, optimizovani na takav način da odgovaraju vašim ličnim preferencama.

Prva fazaprocena selidbe

Nudimo vam procenu selidbe. Dolazimo do vas, procenjujemo obim posla i u dogovoru sa vama kreiramo optimalno rešenje.

Druga fazaplan selidbe

Obično u procesu planiranja selidbe, zaboravi se da se misli na ono osnovno – opremu i materijal za selidbu. Selidbe „MG“ zato planiraju unapred za vas. Na temiljima iskustva pravimo plan, sa svim koracima i imamo nephodan materijal za svaki korak ponaosob. 

Treća fazapriprema za transport (pakovanje i zaštita)

Počev od pakovanja stvari o kome vi ne morate brinuti, jer će iskusni radnici za selidbe spakovati u kutije i pucketave folije sve što poželite. Po završetku pakovanja ličnih stvari (garderoba, knjige, posudje, itd), sledi demontaža nameštaja.

Četvrta  fazatransport i dostava

Iznošenje, raspakivanje, montaža u vaš novi dom ili firmu.

 
4. Čuvanje stvari 

Možda renovirate stan, a nemate gde stvari dok ste u procesu radova? 
Rok za preseljenje se ne poklapa sa rokom za useljenje u novi prostor pa morate da nađete gde ćete ostaviti svoj nameštaj i pokućstvo u toj pauzi? 
Ne brinite, mi imamo rešenje za skladištenje robe na dan, sat ili mesec. Naši prostori su:
•    sigurni (video nadzor)
•    sa specijalnom opremom za skladištenje različite robe i nameštaja
•    dostupni 00-24h
Selidbe „MG“ omogućuju svim svojim klijentima uslugu skladištenja stvari u nekom od naših skladištenih prostora. Sve vaše stvari koje poverite nama na čuvanje su bezbedne i mogu ostati onoliko koliko je potrebno.

Vi odlučujete o vremenskom periodu skladištenja stvari, a naša skladišta su u mogućnosti da prime kako individualne predmete tako i kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar.

Sačuvajte vaš novac i vaše vreme

pozovite nas i saznajte sve potrebne informacije

Call Now ButtonPozovite nas