selidbe beograd

Cena selidbe

Cena selidbe zavisi od mnoštva faktora i za skoro svaku selidbu, bilo da se radi o kombi selidbi ili selidbi kamionom, važi drugačija računica. Upravo iz tog razloga se za svaku selidbu i radi besplatna procena troškova, odnosno cene selidbe.

Cena selidbe se određuje, na prvom mestu, na osnovu količine i vrste stvari i udaljenosti lokacija (adrese sa koju se selite i adrese na koju se selite). Kao dodatni faktori za obračun ukupne cene selidbe uzimaju se i vrste usluga koje želite da koristite (pakovanje za selidbu, materijal za selidbu, demontaža i montaža nameštaja i slično).

Prilikom određivanja cene selidbe u obzir se uzima i spratnost zgrade, posedovanje lifta, kao i pristupačnost lokacije za utovar i istovar stvari. Naša besplatna procena selidbe će vam omogućiti da saznate ukupnu cenu selidbe koja će uključivati sve dogovorene usluge i aktivnosti naših radnika u procesu.

Kada dobijete našu ponudu, možete je prihvatiti ili modifikovati u skladu sa budžetom koji ste namenili za selidbu. U svakom slučaju, ako znamo koliko ste novca spremni da izdvojite za usluge kombi selidbe ili selidbe kamionom, mi možemo, na osnovu faktora koje sagledavamo prilikom dogovora podesiti našu ponudu da se uklopi u vaš budžet, tako da vam cena selidbe bude prihvatljiva.

Ako razmišljate o selidbi i ako ste odredili budžet koji ste spremni da potrošite na profesionalne usluge selidbe, pozovite nas i mi ćemo pokušati da ponudimo najnižu cenu selidbe na tržištu.

Kontakt podaci

Pozovite nas već danas

Broj telefona

+381 65 927 6200

E-mail

slavkodraskovic623@gmail.com

Često postavljena pitanja u vezi selidbe

Evo odgovora na često postavljena pitanja u vezi selidbe

Da, svaki dan radimo.

Da, možete da platite preko računa

Da, radimo i pakovanje stvari za selidbu kao i sve ostale delove selidbe.

Da, radimo celokupan proces selidbe, sve šta Vam treba za selidbu radimo.