na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Selidba nameštaja

Selidba nameštaja može biti jedan od izazovnijih aspekata preseljenja u novi dom. Možda možemo dati neke od korisnih saveta iz iskustava selidbe koji će vam pomoći da se efikasno pozabavite pakovanjem nameštaja.

Selidba nameštaja Beograd

Izvršite merenje u starom i novom domu

Pre nego što preselite bilo koji nameštaj, izmerite vrata, hodnike i stepeništa kako u vašem sadašnjem tako i u novom domu kako biste bili sigurni da će vaš nameštaj stati. Ovo će vam pomoći da izbegnete bilo kakva iznenađenja tokom dana selidbe.

Napravite skicu rasporeda nameštaja u novom domu

Skicirajte raspored vašeg novog doma i isplanirajte gde će svaki komad nameštaja ići. Ovo će vam pomoći da odredite koje predmete treba uneti u koju prostoriju i gde ih treba postaviti, čineći proces selidbe lakšim i bržim.

Demontaža nameštaja

Ako je moguće, rastavite velike predmete nameštaja kao što su okviri kreveta, stolovi i police za knjige. Ovo će olakšati pakovanje i transport, kao i manevrisanje kroz uske prostore poput stepeništa i hodnika.

Zaštitite nameštaj za selidbu

Koristite ćebad, foliju sa mehurićima ili jastučiće za nameštaj da biste zaštitili svoj nameštaj od ogrebotina i oštećenja tokom transporta. Umotajte lomljive predmete u foliju i pričvrstite ih trakom.

Zatražite našu pomoć za selidbu nameštaja

Selidba teškog nameštaja je mnogo lakša ukoliko je rade profesionalci. Korišćenjem ispravne tehnike podizanja i nošenja nameštaja, uz korišćenje specijalnih alata, naši iskusni radnici mogu proces selidbe nameštaja učiniti jednostavnijim i bržim.

Bezbedan transport nameštaja

Naša vozila za selidbe omogućavaju pričvršćivanje i fiksiranje nameštaja unutar tovarng dela, kako bi se osigurao njegov bezbedan transport i selidba u celosti. Zato je naše angažovanje u iznošenju, utovaru, transportu, istovaru i unošenju nameštaja na novoj lokaciji od veoma velikog značaja. Naši profesionalni radnici za selidbe će vašim nameštajem rukovati na pravilan način, čineći da on neoštećen stigne na odredište.