na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Selidba cele kuće ili stana

Selidba cele kuće ili stana uključuje mnogo koraka i zahteva pažljivo planiranje i organizaciju. Selidba počinje pripremom a završava se otpakivanjem i raspoređivanjem stvari na novoj lokaciji. Najvažniji delovi selidbe kuće ili stana svakako su:

Priprema za selidbu Beograd

Priprema pre selidbe

Napravite detaljnu listu zadataka koje treba da izvršite pre, tokom i posle selidbe. Ovo će vam pomoći da ostanete organizovani i osigurate da se ništa ne previdi.

Odlučite se za datum selidbe mnogo unapred i rezervišite sve neophodne usluge kao što su naše profesionalne usluge selidbe.

Obavestite svog stanodavca (ako iznajmljujete stan ili kuću) o datumu vaše selidbe.

Raščistite stvari i donirajte ili poklonite višak. Pregledajte svoje stvari i očistite svoj dom od nepotrebnih stvari. Donirajte ili bacite predmete koji vam više nisu potrebni ili ih koristite da biste olakšali pakovanje za selidbu (originalne kutje od elektronike i slično.

Ne zaboravite materijal za pakovanje. Zatražite nam zalihe materijala za pakovanje kao što su kutije, trake, folija sa mehurićima, papir za pakovanje i markeri. Možemo sav materijal za pakovanje nabaviti za vas po najpovoljnijim cenama.

Označite i organizujte spakovane stvari. Jasno označite kutije sa sadržajem i prostorijom kojoj pripadaju. Organizujte predmete po kategorijama (npr. kuhinja, spavaća soba, dnevna soba) da biste olakšali raspakivanje.

Pakovanje stvari za selidbu

Pakujte sobu po sobu: Počnite da se pakujete rano i rešavajte jednu po jednu sobu. Počnite sa sobama i predmetima koji se ređe koriste, ostavljajući osnovne stvari za kraj. Koristite foliju sa mehurićima, papir za pakovanje i ćebad za nameštaj da biste zaštitili lomljive predmete tokom transporta. Pakujte ih bezbedno u čvrste kutije i označite ih kao lomljive. Rastavite velike komade nameštaja, kao što su kreveti, i sl., da bi se lakše transportovali. Važne dokumente, nakit i dragocenosti čuvajte kod sebe tokom selidbe.

Na dan selidbe

Pripremite svoj dom az lak prolaz kroz hodnike i druge prostorije. Očistite prolaze i proverite da li su svi predmeti spakovani i spremni za transport. Isključite i pripremite uređaje za selidbu. Ako angažujete našu agenciju za profesionalne selidbe, dajte jasna uputstva o tome koji su predmeti lomljivi ili zahtevaju posebno rukovanje.

Istovar stvari i unošenje

Prema vašim uputstvima ćemo uraditi isrovar i raspoređivanje stvari u odgovarajuće prostorije. Ako želite, možete sami vršiti raspakivanje stvari i njihovo postavljanje na određena mesta, a možete i koristiti našu uslugu raspakivanja i montaže nameštaja.

Selidba cele kuće ili stana može biti i uglavnom jeste složen proces, ali uz pažljivo planiranje, organizaciju  i našu pomoć, možete osigurati nesmetan prelazak u svoj novi dom.