na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Prodaja materijala za pakovanje

Selidbe Beograd » Prodaja materijala za pakovanjePronašli ste novi dom, isplanirali svoju selidbu i sada ste (konačno) spremni da počnete da se pakujete. Sa toliko toga na listi obaveza, nabavka pravog materijala za pakovanje za selidbu je možda i previše. Nažalost, pogrešan izbor materijala za pakovanje može pokvariti vašu selidbu i izazvati oštećenej stvari, pa je važno da nabavite kvalitetan materijal za pamovanje stvari. Kod nas možete nabaviti sav materijal za pakovanje za selidbu, a mi smo naveli pet materijala za pakovanje koje morate imati  pri ruci kada se selite. Navedeni materijali za pakovanje stvari za selidbu pružaju, po našem mišljenju, najbolju zaštitu za sve, od lomljivog posuđa do delikatnih antikviteta i elektronike. Svi ovi materijali za pakovanje vam mogu biti dostavljeni na adresu.

Prodaja materijala za pakovanje za selidbu Beograd

Prodaja papira za pakovanje

Kada je reč o materijalima za pakovanje stvari za selidbu, papir za pakovanje je jedan od najpovoljnijih načina da zaštitite svoje predmete dok se selite. Takođe je posebno jednostavan za upotrebu. Velike rolne papira za pakovanje ne koštaju mnogo, a papir se može reciklirati. Preporučujemo da koristite papir za pakovanje za umotavanje i zaštitu kuhinjskih predmeta, kao što su čaše, šolje, činije, šerpe, tiganji,  kao i male elektronske aparate, slike i ramove za slike. Papir za pakovanje se takođe može koristiti za popunjavanje praznina između predmeta u kutijama kako bi se sprečilo pomeranje stvari tokom transporta.

Prodaja puckave folije

Kada pravite listu materijala za pakovanje, ne zaboravite na puckavu foliju. Preporučujemo da kupite nekoliko velikih rolni pre pakovanja stvari. Ovaj plastični materijal se sastoji od malih mehurića ispunjenih vazduhom koji obezbeđuju amortizaciju udara i potresa. Puckava folija je takođe lagana i neće opterećivati vaše kutije, kao što to mogu drugi materijali, a pruža vrhunsku zaštitu za vaše stvari. Preporučujemo korišćenje puckave folije za lomljive predmete, kao što su stakleno posuđe, porcelan, kristal, antikviteti i bilo šta čak i na daljinu lomljivo.

Prodaja kuglica od stiropora

Ako ste primili paket poštom, onda ste verovatno, u nekom trenutku, morali da pregledate kutiju ispunjenu kuglicama od stiropora da biste pronašli svoj predmet koji se krije ispod. Iako su ovi mali komadi stiropora korisni za popunjavanje praznog prostora i sprečavanje pomeranja i lomljenja predmeta tokom transporta, nisu posebno dobri u zaštiti lomljivih ili delikatnih predmeta, koji moraju biti čvrsto umotani u sloj zaštite.

Prodaja kutija za pakovanje

Možemo ponuditi širok asortiman kutija za stambene i poslovne selidbe. Imamo kutije u različitim veličinama i oblicima, tako da se mogu koristiti za pakovanje gotovo svega iz vašeg domaćinstva ili kancelarije.

Prodaja samolepljive folije

Samolepljiva folija je možda najčešće korišćeni materijal za pakovanje za stambene i poslovne selidbe. Obično se koristi za zaštitu i pričvršćivanje delova kućnih predmeta zajedno i može pomoći da sve ostane na mestu i neoštećeno tokom transporta.

Naručite materijal za pakovanje i ostale usluge selidbe

Dakle, naručite materijal za pakovanje stvari za selidbu od nas i da počnete da se pakujete. Sada, sve što treba da uradite je da zatražite i besplatnu procenu selidbe i dogovorite naše ostale usluge. Sve naše usluge selidbe u Beogradu i šire su profesionalne i efikasne, tako da možete biti sigurni da će vaša selidba biti u dobrim rukama.

 Kontaktirajte nas!