na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Priprema za selidbu

Selidba u novi dom može biti i uzbudljiva, ali i kompleksna. Evo nekih saveta koji vam mogu pomoći da se pripremite za brzu i jeftinu selidbu.

Pripremma kuće ili stana za selidbu

Sortiranje stvariza selidbu

Pregledajte svoje stvari i odlučite šta ćete zadržati, donirati ili baciti. Ovo će vam pomoći da smanjite količinu stvari koje trebate da premestite i olakšati raspakivanje.

Organizacija vremena

Napravite vremensku liniju za selidbu, uključujući zadatke kao što su pakovanje, promena adrese, itd. Raspored će vam pomoći da ostanete organizovani.

Nabavite materijal za pakovanje

Nabavite zalihe materijala za pakovanje kao što su kutije, trake, folija sa mehurićima i markeri. Kod nas možete pronaći sav materijal za pakovanje za selidbu koji vam može zatrebati.

Pakujte sobu po sobu

Počnite da se pakujete što ranije i pakujte jednu po jednu sobu. Jasno označite kutije sa sadržajem i prostorijom kojoj pripadaju. Spakujte osnovne stvari odvojeno i označite ih kao takve radi lakšeg pristupa po dolasku.

Napravite inventar: Napravite listu svih svojih stvari i fotografišite vredne predmete pre pakovanja. Ovo će vam dobro doći u slučaju oštećenja ili gubitka tokom selidbe.

Zatražite besplatnu procenu selidbe

Ako već niste, pozovite nas za najbolje i najjeftinije selidbe u Beogradu i okolini. Korišćenjem naših usluga selidbe, sigurno ćete ostati u okviru svog budžeta predviđenog za ovu namenu. Potrudićemo se da vam maksimalno izađemo u susret i vašu selidbu učinimo što jednostavnijim i jeftinijom.

Prateći ove korake, uz dobru organizaciju i našu pomoć, možete učiniti proces selidbe u novi dom mnogo lakšim i manje stresnim.