na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Pakovanje za selidbu

Pakovanje za selidbu može biti zastrašujući zadatak, ali uz sistematski pristup, može se lako upravljati ovim procesom. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da se efikasno spakujete za predstojeću selidbu.

PAkovanje stvari za selidbu u Beogradu

Počnite sa pakovanjem za selidbu što pre

Počnite da se pakujete mnogo pre datuma preseljenja, idealno nekoliko nedelja unapred. Ovo će vam dati dovoljno vremena da se pakujete za selidbu bez osećaja žurbe.

Materijal za pakovanje je važan deo pripreme

Naručite od nas sve materijale za pakovanje kao što su kutije, trake za pakovanje, folija sa mehurićima, papir za pakovanje, markeri i etikete.

Prvo spakujte teške predmete ili delove nameštaja

Stavite teže predmete na dno kutija, a lakše predmete na vrh. Ovo će pomoći u sprečavanju oštećenja lomljivih predmeta i olakšati podizanje kutija prilikom iznošenja i unošenja u procesu selidbe.

Pakovanje osetljivih i lomljivih predmeta

Umotajte lomljive predmete pojedinačno u papir za pakovanje ili foliju sa mehurićima da biste ih zaštitili tokom transporta. Popunite sve prazne prostore u kutijama papirom za pakovanje ili folijom sa mehurićima da biste sprečili pomeranje i sudaranje predmeta.

Odvojeno spakujte osnovne stvari

Spakujte posebnu kutiju ili torbu sa osnovnim stvarima koje će vam trebati odmah po dolasku u vaš novi dom. To može uključivati toaletne potrepštine, promenu odeće, lekove, važne dokumente i grickalice.

Odvojeno pakujte dragocenosti i važne dokumente

Držite vredne predmete kao što su nakit, važni dokumenti i sentimentalni predmeti sa sobom umesto da ih pakujete sa ostatkom svojih stvari.

Rastavite nameštaj

Rastavite svaki nameštaj koji se može rastaviti da biste ga lakše transportovali. Čuvajte sve delove i šrafove u označenim kesicama kako biste lako mogli ponovo sastaviti nameštaj u svom novom domu.

Pažljivo spakujte elektronske uređaje

Ako je moguće, zapakujte elektroniku u originalne kutije. Ako ne, koristite foliju i papir za pakovanje da ih zaštitite i označite kutije kao lomljivo.

Napravite spisak stvari za selidbu

Napravite listu svih kutija koje ste spakovali i njihovog sadržaja. Ovo će vam pomoći da pratite svoje stvari i osigurate da se ništa ne izgubi tokom selidbe.

Ukoliko nemate vremena ili ne želite da se bavite pakovanje stvari, uvek možete iskoristiti našu profesionalnu uslugu pakovanja za selidbe.