na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Pakovanje stvari za selidbu Beograd

Selidbe Beograd » Pakovanje stvari za selidbu BeogradPakovanje stvari za selidbu u Beogradu ili drugom mestu, usluga je koju možemo pružiti ukoliko vi ne želite ili nemate vremena za pakovanje stvari. Kako bismo uslugu pakovanja za selidbu uradili na pravi način, neophodno je da znamo koje stvari se pakuju, a koje ne. U svakoj selidbi koju smo do sada radili, bez obzira da li je u pitanju kombi selidba u Beogradu ili selidba kamionom u neko drugo mesto, uvek je bilo stvari koje ostaju na lokaciji na kojoj selidba počinje. Te stvari su uglavnom ili tuđe ili ih korisnici ne žele na novoj lokaciji.

Pakovanje stvari za selidbu u Beogradu

Kada nam objasnite šta se od stvari pakuje a šta ne, naši iskusni radnici za pakovanje stvari za selidbu će preuzeti pakovanje na sebe. Pakovanje stvari za selidbu se radi metodično, korišćenjem adekvatnih materijala za pakovanje odgovarajućih stvari, a neke stvari je potrebno i dodatno zaštititi u transportu. Sve kutije koje pakujemo će biti obeležene prema prostoriji iz koje se stvari pakuju. Kutije sa lomljivim stvarima se nakon pakovanja posebno obeležavaju i odvajaju na stranu, kako bi se njihov utovar za kombi selidbu ili selidbu kamionom uradio pravilno i kako bi se izbegla oštećenja.

Budući da mi možemo obezbediti i kompletan odgovarajući materijal za pakovanje, vi ne morate brinuti ni o čemu.

Pakovanje stvari za selidbu u Beogradu

Naši radnici za selidbe će doći na vašu adresu u dogovoreno vreme i početi posao pakovanja stvari za selidbu. Da bi mogli početi na vreme, na vama je da organizujete da neko bude prisutan radi omogućavanja ulaska, kao i nadzora pakovanja.

Ukoliko dođe do promena o kojima nismo bili obavešteni u pogledu toga šta se pakuje a šta ne, osoba koja bude prisutna prilikom pakovanja to može preneti radnicima za pakovanje stvari za selidbu.

Ukoliko vam je potrebna usluga pakovanja stvari za selidbu, možete je koristiti kao posebnu ili kao uslugu u sklopu drugih usluga selidbe. Dovoljno je da od nas zatražite besplatnu procenu i mi ćemo se potruditi da za vas obezbedimo profesionalnu uslugu po najnižoj ceni.

 Kontaktirajte nas!