na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Demontaža i montaža nameštaja

Selidbe Beograd » Demontaža i montaža nameštajaDemontaža i montaža nameštaja za selidbu podrazumeva rasklapanje svih elemenata od pločastih materijala, a kod komadnog nameštaja podrazumeva demontažu elemenata koji se mogu privremeno skinuti (nogari, dodaci i slično).

Demontaža i montaža nameštaja za selidbe u Beogradu

Demontaža nameštaja za selidbu se radi na licu mesta, a nakon rasklapanja i klasifikacije delova po veličini i nameni, pakuju se i zaštićuju i na taj način pripremaju za transport. Usluga demontaže nameštaja se naravno pruža u toku pripreme za selidbu, a podrazumeva i da su delovi nameštaja koji se demontiraju prazni i spremni. Kada kažemo spremni, mislimo na ispražnjenost i dovoljan prostor za pristup nameštaju, kako bi radnici za selidbe mogli da uslugu demontaže nameštaja pravilno i bezbedno izvrše. Naravno, neophodno je i obezbediti (raščistiti) deo prostora za pakovanje delova nameštaja nakon rasklapanja.

U slučaju demontaže plakara, komoda, stolova i slično, rasklopljeni delovi se mogu spakovati na mestu gde se nameštaj nalazio, dok u slučaju visećih elemenata, to nije slučaj.

Prilikom pripreme za dolazak radnika za demontažu nameštaja, možete razmisliti i odrediti prostor koji će biti korišćen za privremeno odlaganje delova nameštaja pre transporta.

Usluga montaže nameštaja je komplementarna usluga demontaži i pruža se uglavnom nakon istovara stvari na novoj lokaciji. Budući da su neki delovi nameštaja veliki (plakari, ormari, regali, komode, ugaone garniture i slično), dobro bi bilo pre samog istovara odrediti mesto gde će ta vrsta nameštaja stajati. Dobro planiranje omogućava bržu i lakšu montažu nameštaja na licu mesta i smanjuje potrebu za pomeranjem iz jedne prostorije u drugu.

Kada razmišljate o korišćenju naših usluga demontaže i montaže nameštaja, u sklopu kombi selidbe ili kamionske selidbe trebalo bi da imate u vidu da, ako se montaža nekog većeg komada nameštaja uradi u jednoj prostoriji, to može značiti da možda neće moći da se kao celina prenese u drugu prostoriju.

Ako vam je potrebna usluga demontaže ili montaže nameštaja u toku selidbe, možete je koristiti kao posebnu ili kao uslugu u sklopu drugih usluga selidbe. Dovoljno je da od nas zatražite besplatnu procenu i mi ćemo se potruditi da za vas obezbedimo profesionalnu uslugu po najnižoj ceni.

 Kontaktirajte nas!