na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Cena selidbeCena selidbe zavisi od mnoštva faktora i za skoro svaku selidbu, bilo da se radi o kombi selidbi iili selidbi kamionom, važi drugačija računica. Upravo iz tog razloga se za svaku selidbu i radi besplatna procena troškova, odnosno cene selidbe.

Cena selidbe se određuje, na prvom mestu, na osnovu količine i vrste stvari i udaljenosti lokacija (adrese sa koju se selite i adrese na koju se selite). Kao dodatni faktori za obračun ukupne cene selidbe uzimaju se i vrste usluga koje želite da koristite (pakovanje za selidbu, materijal za selidbu, demontaža i montaža nameštaja i slično).

Cena selidbe u Beogradu - Najjeftinije selidbe Beograd

Prilikom određivanja cene selidbe u obzir se uzima i spratnost zgrade, posedovanje lifta, kao i pristupačnost lokacije za utovar i istovar stvari. Naša besplatna procena selidbe će vam omogućiti da saznate ukupnu cenu selidbe koja će uključivati sve dogovorene usluge i aktivnosti naših radnika u procesu.

Kada dobijete našu ponudu, možete je prihvatiti ili modifikovati u skladu sa budžetom koji ste namenili za selidbu. U svakom slučaju, ako znamo koliko ste novca spremni da izdvojite za usluge kombi selidbe ili selidbe kamionom, mi možemo, na osnovu faktora koje sagledavamo prilikom dogovora podesiti našu ponudu da se uklopi u vaš budžet, tako da vam cena selidbe bude prihvatljiva.

Ako razmišljate o selidbi i ako ste odredili budžet koji ste spremni da potrošite na profesionalne usluge selidbe, pozovite nas i mi ćemo pokušati da ponudimo najnižu cenu selidbe na tržištu.